Oferim servicii complete de oftalmologie
în Cluj Napoca

Oferim consultații în baza biletului de trimitere în zilele de marți și joi

Alte intervenții

Pentru operațiile de reducere a dioptriilor cu laser excimer (Lasek, Prk) nu este nevoie de analize. Pentru toate celelalte intervenții chirurgicale analizele sunt obligatorii.

Oftalmologie

Analizele pentru operație:

Examinări oftalmologice

Consultul oftalmologic presupune o programare medicală cu un specialist oftalmolog din cadrul echipei OcuCenter, pentru a evalua și diagnostica afecțiunile și bolile oculare, acesta fiind primul pas în prevenirea și tratarea problemelor oftalmologice.

În timpul consultației, medicul oftalmolog va efectua un examen ocular amănunțit, inclusiv teste pentru măsurarea acuității vizuale, evaluarea mișcărilor oculare și a presiunii oculare și, eventual, efectuarea de teste imagistice.

Pe baza rezultatelor acestor evaluări, medicul oftalmolog va oferi un diagnostic și va discuta cu pacientul opțiunile de tratament. 

Scopul consultației este menținerea sau îmbunătățirea sănătății oculare și a funcției vizuale a pacientului nostru.

Optică medicală

În clinica OcuCenter veți găsi rame de ochelari potrivite pentru orice tip de lentile, adecvate oricărei fizionomii, rame pe placul și personalitatea ta.

Oferim cele mai avantajoase preţuri la ramele de ochelari, de asemenea avem o diversitate de branduri precum

 • Vogue
 • Guess
 • Zeiss
 • Dolce & Gabbana
 • Gold & Wood
 • Police
 • Ray Ban
 • Givenchy
 • Paul Gaspard
 • Lozza
 • și multe altele.

Lentile din gama Zeiss, Rodenstok, Rhein Vision, Hoya, oferă clienților o vedere clară, confort și o postură naturală purtătorului în timpul activităților ce le desfășoară.

Scopul opticii medicale este de a îmbunătăți diagnosticul medical și tratamentul.

Chirurgie oftalmologică

Chirurgia oculară se referă la proceduri medicale efectuate pe ochi sau pe țesutul înconjurător pentru a trata diferite afecțiuni, cum ar fi: cataracta, miopie sau astigmatism, glaucom, dezlipire de retină și multe altele.

În clinica OcuCenter chirurgia este efectuată folosind tehnici chirurgicale moderne și proceduri minim invazive, cum ar fi chirurgia cu laser pentru tratarea diopriilor, chirurgia pleoapelor și multe altele. Metoda specifică utilizată depinde de cazul individual al pacientului și de afecțiunea care trebuie tratată.

Tratamente oftalmologice

Pe baza rezultatelor examinării, medicii noștri vor oferi un diagnostic și vor discuta cu pacientul opțiunile de tratament, care pot include medicamente, modificări ale stilului de viață sau proceduri chirurgicale. Tratamentul vederii recomandat este personalizat pe nevoile individuale ale pacientului și depinde de cauza care stă la baza problemelor de vedere. Echipa noastră vă poate oferi îndrumări cu privire la cele mai bune opțiuni de tratament pe baza unei evaluări amănunțite.

Cristaline artificiale

Clinica OcuCenter folosește cele mai moderne tipuri de cristaline artificiale, aceasta procedură se realizează doar la recomandarea medicului oftalmolog.

Chirurgia cristalină se referă la operația de cataractă, care este o procedură de îndepărtare a cristalinului tulbure (cataractă) din ochi și înlocuirea acesteia cu o lentilă artificială. Scopul este îmbunătățirea vederii și corectarea deficiențelor vizuale cauzate de cataractă.Procedura este de obicei efectuată folosind un anestezic local și este minim invazivă, folosind incizii mici și tehnologie cu ultrasunete pentru a sparge și îndepărta cristalinul tulbure.

Nu lăsa să treacă timpul peste sănătatea ochilor tăi!

O examinare în timp util poate preveni sau identifica probleme care pot avea impact asupra vederii tale pe termen lung. Asigură-te că beneficiezi de cea mai bună îngrijire oftalmologică și fă-ți o programare acum.