Clinică de Oftalmologie  și Optică Medicală

Cu entuziasm și profesionalism, Dr. Dan CĂLUGĂRU a format o echipă bine pregătită, care având la dispoziție tehnică medicală performantă, ajută la rezolvarea problemelor oftalmologice, punând întotdeauna accent pe confortul și siguranța pacienților, oferind servicii oftamologice complete la standarde înalte, atât prin experiența profesională cât și ca nivel al dotării cu aparatură.

La clinica OcuCenter oferim servicii de oftalmologie, chirurgie oftalmologică, investigaţii și optică medicală. 

În clinica noastră se tratează peste 3000 de pacienți anual, număr în permanentă creștere, având în vedere progresul științific și tehnic de care echipa Dr. Dan Călugăru este mereu preocupată.

Echipa beneficiază de experiența Prof. Univ. Dr. Mihai Călugăru.

Având o echipă de oftalmologie de top, formată din specialiști oftalmologici cu înaltă pregătire și experiență, suntem dedicați total să oferim pacienților cea mai înaltă calitate a îngrijirii oculare.

Echipa noastră lucrează împreună pentru a oferi îngrijire oculară cuprinzătoare și coordonată, cu accent pe confortul pacientului, satisfacția și vederea îmbunătățită.

Echipamentele noaste sunt furnizate de către producători consacrați în domeniu: Alcon (S.U.A), Bausch & Lomb (SUA), Blanco (Germania), Brumaba (Germania), Carl Zeiss Meditec (Germania), Spacelabs (S.U.A), Getinge (Suedia), Tomey (Japonia), Melag (Germania), Nidek (Japonia), Briot (Belgia).

Pentru operațiile de reducere a dioptriilor cu laser excimer (Lasek, Prk) nu este nevoie de analize. Pentru toate celelalte intervenții chirurgicale analizele sunt obligatorii.

Oferim o gamă largă de operații din sfera oftalmologică: operații laser de reducere a dioptriilor, operații de cataractă, operații de glaucom și chirurgia pleoapelor, având dintre cele mai performante echipamente.

Dr. Dan Călugăru

Pentru a reuși vindecarea unui număr cât mai mare de pacienți echipa Dr. Dan Călugăru colaborează cu mai mulți medici specializați în oftalmologie, opticieni și optometriști, cât și cu medicii de familie din zonele învecinate.